Evenemang
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

 

Kalendarium 2019

SAVE THE DATE

17 NOVEMBER!

ÖPPET HUS

 

 

 

 

Söndagen den 17 november, 9-16 gör vi vårt allra bästa för att förbereda dig och din försäljning inför Julen 2019. Du får då träffa den passionerade och karismatiska floristen Tina Kjaer, som har gjort en fantastisk kometkarriär med sina fantasifulla och trendiga blomsterarrangemang i sociala medier.

 

 

 

 

WORKSHOP TINA KJAER

Tina ger inspirerande workshops klockan 11 och klockan 14. Anmäl er till den tid som passar er bäst, begränsat antal platser.

 

Klicka här för Tinas inspirerande Instagram.

Anmäl dig här

 

 

 

HÅLLBARHET

Du har också möjlighet att lära dig mer om hållbar odling och blomsterhandel, om vårt Less Plastic-koncept och om möjligheterna att handla ekologiskt och mer miljövänligt hos oss!

 

 

 

JULENS SORTIMENT

På vårt julevent har du möjlighet att titta, dofta och känna på våra allra finaste och fräschaste snittblommor och krukväxter. Vi kan lova att du blir imponerad av det fantastiska utbudet av högkvalitativa produkter.

 

 

 

JULMAT

Vi bjuder på julmat, medan du minglar och hämtar inspiration från våra duktiga medarbetare, gästföreläsare och från andra besökare som delar din passion för blommor och växter. Julmat står framdukat från 10.30 (2 per butik, utöver det 100:-/ portion)

 

Anmälan gör ni till er säljare och:

 

 

Anmäl dig här

 

Vi ser fram emot att träffa dig den 17 november!

Team Blomstergrossisten i Uppsala och Noviflora

 

         

 

 

 

  

 

Start > Evenemang
Annonser