För nya kunder
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Information om att vara kund hos Blomstergrossisten i Uppsala

 

Roligt att Ni är intresserade av att bli kund hos oss! Vänligen läs bifogad information nedan, för att ta del av vad vi kan erbjuda och vilken kundkrets vi vänder oss till.

 

Vid frågor, kontakta oss på order@blomstergrossisten.net.

 

Vårt företag                      

Blomstergrossisten i Uppsala AB är Sveriges ledande blomstergrossist med 30 anställda. Vi har vårt säte i Uppsala och har varit verksamma i bransch i dryga 60 år. Vi lägger stor vikt vid att vara i framkant gällande nyheter, trender och kvalité.

 

Vår målgrupp                    

Vi är en blomstergrossist som vänder oss till dig som är registrerad återförsäljare av blommor och finns i vårt kördistrikt. Minimuminköpsvolym för att handla av oss är 50.000 kr ex moms/kalenderår.

 

Vår försäljningslokal        

På Axel Johanssons gata 7 finner Ni vår partiförsäljning där vi har allt vad blomsterhandlaren behöver gällande krukväxter, snittblommor och tillbehör. Våra öppettider och telefontider är vardagar kl. 07:00 – 13:00 samt söndagar kl. 09:00 – 11:00. Vi har alltid erfarna säljare på plats som kan hjälpa dig.

 

Vår webhandel                  

Vår webshop www.blomstergrossisten.net är vår främsta handlingskanal. Där kan Ni handla ifrån vårt lager av det dagsaktuella sortimentet och få information gällande färger, storlekar och pris. Vi erbjuder även möjligheten att förboka dina växter och på så sätt handla till bästa möjliga pris.

 

Vår logistik                       

Vi har en bra logistik bestående av flertalet egna bilar och inhyrda åkerier, vilket gör att vi kan erbjuda snabba transporter flera gånger i veckan. Vårt kördistrikt består av Mälardalen, Dalarna, Hälsingland och Norrland.

 

Er kundansökan               

Om du inte handlat hos oss tidigare, måste du skicka in en kundkortsansökan med upplysningar om ditt företag. Ansökningsformuläret får du på förfrågan genom att sända ett mail till order@blomstergrossisten.net. Efter mottagen ansökan kommer vi att göra en kreditupplysning och därefter ge Er besked om Ni blir godkänd som kund eller ej.

 

När vi registrerat Er som kund får Ni ett kundnummer, mer information och inloggningsuppgifter till våra webshopar.

Start > Hjälp > För nya kunder
Annonser