VÅRA LÖFTEN
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Blomstergrossisten i Uppsala är i grund och botten ett familjeföretag, där nyfikenheten och kärleken till blommor och växter nu har gått i arv i tre generationer.

Som en del i den holländska Noviflora-koncernen är Blomstergrossisten i Uppsala en av Sveriges största leverantörer till blomsterfackhandeln i norra och mellersta Sverige.

Vi kan stolt erbjuda ett mycket brett och högkvalitativt noga utvalt sortiment av snittblommor, växter och olika tillbehör.

 

Gemensamt för alla som arbetar på Blomstergrossisten i Uppsala är att vi delar en passion för naturen och det som växer och blomstrar,

vilket också gör att vi har ett gediget engagemang, intresse och kunskaper när det kommer till våra produkter.

Vi vill gärna ge dig som kund personlig service och vi lägger stor vikt vid att vara i framkant vad det gäller trender och nyheter.

Blomstergrossisten i Uppsala är en innovativ partner som får dina affärer att blomstra!

 

Våra löften

1. Heltäckande utbud av blommor och växter

För att du ska kunna inspirera och tillgodose dina kunders olika behov erbjuder vi ett brett och noga utvalt sortiment av högkvalitativa lokala såväl som importerade färska och fräscha produkter.

 

2. God service

Vi arbetar gärna nära dig som kund, med lyhörd och personlig kundservice. Vår kompetenta och erfarna säljpersonal delar gärna med sig av sina kunskaper och ger goda råd och tips om dina blommor och växter. Vår målsättning är alltid att du ska nå optimala resultat och maximera din lönsamhet.

 

3. Smidigt och enkelt

Handla i vår webbshop eller direkt på plats hos oss i Uppsala. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att handla av oss, och arbetar ständigt med att förbättra vår service, såväl online som i vår fysiska handel.

 

4. Snabba leveranser

Tack vare en väletablerad och pålitlig logistikverksamhet kan vi alltid erbjuda dig som kund den allra kortaste och snabbaste vägen mellan odlare och butik. Det innebär att förutsättningarna är de bästa möjliga för att du alltid ska få färska och fina blommor och växter i dina leveranser.

 

5. Källa till inspiration

Med många års branscherfarenhet och djupgående kunskaper om produkterna, marknaden och försäljning    

finns vi alltid till hands för dig, och ger dig allt stöd vi kan för att dina affärer ska blomstra.

 

Start > Om oss > Våra löften
Annonser