Webshop Information
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Webbhandel

Vi har två webshop var våra kunder kan handla.

 

Blomstergrossisten i Uppsala Webbshop:

 

I Blomstergrossistens webbshop hittar man krukväxter, snittblommor och tillbehör från vårt lager i Uppsala. Här hittar man ett bred sortiment av Holländska, Danska, Italienska och lokala Svensk odlade varor.

Vi uppdaterad Blomstergrossistens webbshop löpande. Som mest uppdaterad är den på tisdagar och fredagar mellan kl 10:00 och kl 12:00.

 

Beställ senast kl. 12:00 för att få leverans dagen efter.

Vi tar emot kompletteringar på era beställningar fram till kl. 06:00 för leverans samma dag.

 

Blomstergrossisten i Uppsala växer och kundnöjdheten ökar. Vi har i dags läget flera förbeställningar att hantera än tidigare år. Detta innebär att vi inte längre kan hålla våran order öppettid fram till 06:00. Det ger oss helt enkelt för lite tid för att plocka och packa orders för avgång samma dag 08:00. Vi vill därför uppmana alla kunder att planera och samla sina inköp och lägga de så mycket som möjligt innan kl. 12:00 dagen innan avgång. Detta ger oss möjligheten att plocka och packa många beställningar dagen innan leverans.

De inköp som våra kunder behöver göra på kvällen inför nästa leveransdag tar vi gärna emot innan 06:00 på avgångsdagen.

På morgonen kan vi då plocka och packa de kompletterande beställningar och få iväg allt till våra kunder på morgonen.

 

Blomstergrossisten i Uppsala har en minimum inköpsnivå som ligger på 50.000Kr per år. Vi säljer till alla företag som är registrerade som återförsäljare av växter och blommor.

Är man en kund till Blomstergrossisten i Uppsala som handlar för mer än 100.000 kronor per år hos Blomstergrossisten i Uppsala eller Noviflora får man möjligheten att handla direkt i Noviflora´s webbshop.

 

Logga in för att komma direkt till Blomstergrossistens webbshop.

Det går även utmärkt att handla direkt från Noviflora i Holland, i förboknings-webbshoppen på www.noviflora.se . Det du handlar här levereras till dig med din vanliga leverans från oss, och du kan på så vis komplettera med blommor och tillbehör från alla våra avdelningar.

Du bör lägga din order senast måndagar klockan 24.00 för leverans torsdag/fredag samma vecka, och senast torsdagar klockan 24.00 för leverans senast måndag/tisdag påföljande vecka.

 

Noviflora webbshop:

Hittar man inte den varan som man letar efter på Blomstergrossistens webshop så erbjuder vi möjligheten att få login till Noviflora´s webbshop.

Här hittar man ett välsorterat och relevant sortiment med krukväxter och snittblommor som Noviflora har på lager eller kan köpa in åt er direkt.

 

Beställ senast torsdag kl. 24:00 för leverans söndag-tisdag

Beställ senast måndag kl. 24:00 leverans torsdag-fredag

 

De varor som beställs på Noviflora´s webbshop kommer att levereras till dig med de vanliga leveranser från Blomstergrossisten i Uppsala.

Vi rekommenderar att komplettera din beställning med vårt noga utvalda sortiment av tillbehör från Blomstergrossistens webbshop och få allt utkörd tillsammans.

Novifloras och BgUs Webshopen är öppen dygnet runt, men sortimentet varierar efter leveranstillgänglighet.

 

För att komma direkt till Noviflora´s webshop klicka här

 

Mer information:

  • För mer information om hur man använder våran web shop kolla då här: Handla hos oss > Så handlar du
  • Har du svårt att hitta rätt vara? Kontakta då din säljare så hjälper vi er hitta rätt. 
  • Är du intresserad av att börja handla hos oss? Sänd ett mail till oss på order@blomstergrossisten.net så kontaktar vi dig för mer info.
Start > Service > Webshop Information
Annonser